Sonens senaste alster

Sonen skriver musik på löpande band, precis som jag gjort periodvis, sedan 13-års ålder, och igår spelade vi in hans allra senaste alster. Live via en mick, hängande i taklampan. Precis som vanligt alltså. 😉

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/162569971″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”480″ height=”360″ iframe=”true” /]

Tycker han är en otroligt duktig låtskrivare! 🙂

Måste förresten också lägga in en lite äldre låt av och med sonen och där min dotter lägger körpartierna. Har haft låten liggande i min gamla blogg, men lägger den här också. Dottern musicerar inte normalt, så det är lite extra kul att hon är med här. 🙂 Ljudkvalitén på den här inspelningen är betydligt bättre än våra ”köksbordsinspelningar” – Inspelat hos en producentstuderande kompis till sonen.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/142356784″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”480″ height=”360″ iframe=”true” /]

Vad vore livet utan musik/musicerande? 🙂

/Tette.