Börja om från början, börja om på nytt …

Är urtrött på både min gamla hemsida, allt som fanns i den och på gamla bloggen, så nu tänker jag börja om. I extremt nedskalad version och förmodligen betydligt ytligare än tidigare.

Varför det då? Jo, för att jag inte har lust att ”bjuda på” mig själv i samma utsträckning som tidigare. Vill inte ge vem som helst tillgång till mina tankar, göromål, liv. Och skulle jag få för mig att skriva något mer djuplodat, då kommer jag att göra de inläggen bakom lösenord. Japp, så får det bli.

25juli14-tette-kontoret2-UTHar helt ledsnat på att försöka skapa mer personlig look på sidan också. Det är inte roligt längre, när man ändå inte kan få html-koda fritt, utan måste förhålla sig till viss mallning, om man ska vara någotsånär modern. Det blir ju inte snyggt hur man än gör, med denna nya teknik, så därför orkar jag inte heller engagera mig. Det får vara som det är med den saken. Får koncentrera min kreativitetslusta på annat, helt enkelt.

Nya, mer ytliga tag i tillvaron alltså. 😮 😉

Må gott, gott folk!/Tette.